Röjar-dag

Som jag skrev i föregående inlägg håller jag och E fortfarande på att komma på plats i vår lägenhet. Påbörjade arbetet mitt på dagen ungefär; dammsuga (av någon anledning har alla rummen lyckats bli fulla med hår och kattsand sedan tisdags, hmm), dammtorka och packa upp lådor med saker som ska upp i bokhyllorna. Jag gick också igenom min låda med virkningssaker - och shit vad mycket saker jag hade i gömmorna! Bland annat hittade jag många halvfärdiga amigurumi, som oftast inte saknade så mycket för att bli färdiga. Och så hittade jag massvis med garn jag totalt glömt bort att jag ägde. Summa summarum en mycket bra röjning, hihi.

På eftermiddagen kom mina föräldrar med några av mina saker som har varit kvar hos dem, pappa och E åkte och köpte en lampa till vardagsrummet, medan jag och mamma rensade i "lagerrummet"/sovrummet. Kläderna veks prydligt ihop, diverse ommöbleringar, vi fixade en matta till vardagsrummet... Åh, jag blir så glad när man kan se att vi håller på att få ett riktigt hem, och dessutom ett mysigt sådant! Känns så himla bra redan. :)

Små inredningssaker jag funderar på att göra nu är små dukar. En till en vit byrå i hallen, samt en till soffbordet. Tror att jag ska försöka ge mig på att virka ett gäng African Flowers och göra dem till söta dukar. African Flowers är verkligen så himla vackra! Inte konstigt att de håller på att bli värsta trenden bland virkare, hihi. ;)Bild lånad från Min Inspiration


Såså, trevlig söndagskväll på er!

~Mia

Tävling hos Solig!

Jag är med och tävlar hos Solig om bland annat en färgglad elefant. :D


Livstecken

Hmhm, mitt blogguppdaterande har inte varit så produktivt. Vilket egentligen inte är så konstigt, med tanke på hur mycket som har hänt just nu, haha. Bland annat så har jag och min fästman E äntligen flyttat till en större lägenhet med våra kisar, vi flyttade faktiskt nu i veckan. Här är fortfarande ganska stökigt, heh, men det känns ändå redan mycket bättre än vår gamla etta. Bara det faktum att ha ett riktigt kök med bord och stolar är ju fantastiskt..! Att vårt sovrum för närvarande bara agerar förvaringsrum och vi sover i vardagsrummet, det gör inte så mycket just nu. Allt kommer att komma efter hand. :)

Virkat lite har jag gjort, men jag har inte fått så många projekt färdiga ännu. Många oklara, ni vet, det pillar så i fingrarna när man plötsligt får en spännande, ny idé. ;) Igår kväll fick jag klart en liten vit tiger till E, men bild kan jag tyvärr inte erbjuda ännu. Behöver dagsljus för att kunna få en godkänd bild. Istället bjussar jag en bild på sötnosen som Nina fick i julklapp av mig (i januari, då firade jag och mina Ligan-vänner vår femte julafton tillsammans ^^). Allt sedan gymnasiet har jag vetat att Nina var väldigt förtjust i figuren Kiss från de så kallade "Kiss och Bajs", googla efter bilder på egen risk, haha. :P I alla fall bestämde jag mig för att hon nu behövde en egen lite "större" Kiss. Sagt och virkat! :DFörhoppningsvis kommer det lite nya foton och mer färdiga skapelser snart! Till dess, ha det fint!

~Miao

Födelsedags-give away hos Pysselstugan!Jag är med och deltar i en födelsedags-give away hos Pysselstugan! :D

RSS 2.0