Tävling hos Hedvig!

Såså, ännu en tävling på g!

Den här gången hos Hedvig! Bland annat kan man vinna de två garnnystanen på bilden. Tävlingen pågår fram till den 15 mars klockan 24.00!


Tävling hos Evaspyssel!

Japp, så var det ännu en tävling. ;) Nämligen hos Evas Pysselsida! Bland annat lottar hon ut virk-/stickkit. Tävlingen pågår tills den 12 mars klockan 22.00!


Virkar på

Ja, jag vet att det har varit dåligt med mitt eget material här på bloggen. :( Vilket ju egentligen är hela tanken med att ha en sådan här blogg! Men allt sedan flytten har det liksom inte blivit av att jag satt mig ned och fixat med bilder och så på det jag virkat. Dum som jag är har jag inte ens tagit bilder på saker jag gjort innan jag gett iväg dem som presenter... suck! Virkat har jag i alla fall gjort, just nu har jag som vanligt alldeles för många projekt igång samtidigt. Bland annat en orm, en Mew-pokémon, ett rådjur och en uggla. Egentligen har jag kommit ganska långt på allihopa, nu gäller det bara att verkligen sätta sig ned och göra klart jobbet. Håhå jaja. Samt att hitta den fördömda sladden till mobilen så att jag kan visa upp bilder! Och ja, jag använder min mobil för att fota, vilket fungerar alldeles utmärkt då jag har en ypperlig kamera på mobilen, hihi.

Förresten, angående tävlingar hos andra bloggar som det har förekommit mycket av här - det lönar sig att vara med! För jag har nämligen blivit en av de lyckliga vinnarna hos Pysselstugan! :D Oh, jag blev så himla glad när jag fick veta det förra veckan, hihi. ^^ Igår skickade jag E att hämta paketet som kommit till närmaste "posten", eftersom jag själv har brottats/brottas med både magsjuka och förkylning de senaste dagarna. Jag vann det röda kitet, och åh så himla fint garn det var! Nu har jag bara lite beslutsångest vad det ska bli av de fina nystanen. Vi får helt enkelt se!

Virka lugnt! ~Mia

Ännu fler tävlingar, hihi.

Eftersom det alltid är roligt med tävlingar, tyckte jag att det var dags för några till. ;)

1. Stor utlottning hos Pysselkiisen!

Totalt lottar Pysselkiisen ut 10 olika vinster, bland annat detta amigurumi-kit som du ser på bilden. Tävlingen pågår fram till den 25 mars!

2. Cecilia på bloggen cottoncandycrochet har utlottning för att fira 10 000 besökare!

Cecilia lottar ut ett otroligt fint amigurumipaket. Tävlingen pågår fram till den 13 mars!
3. Maria på bloggen Marias amigurumiblogg har tävling för att fira att det är plusgrader ute!


Detta fina amigurumi-kit kan man vinna. Tävlingen pågår till den 20 mars!


RSS 2.0